Monday, December 14, 2009

testing- template baru

daku dlm proses cari template baru yg best dan menepati selera..
setakat ni yg la yg menambat ati.. tp masih xberepa puas ati coz dia xde date la.. xpe nanti tanya Dear Hubby la.. if not nanti cari yg laen.. kriteria template yg menjadi idaman:-

-yg pasti daku suka blog yg putih bersih (white is one of my fav colour) n senang orang eh daku nk baca.. kekeke..

- 3 column, senang nk letak mcm2 benda nanti..hehehe

-wide n ada separator antara 3 column (warna berbeza or or ada garisan membahagi)... n xdela nampak sama antara 3 column tu..

- main column di tengah.. takmo tepi .. nanti mata akk juling dok tgk tepi.. kekeke

- simple n nice.. taknak bunga2 serabut2.. poning kepala acik eh akk (den blum tuo laie..) nengok..

so buat masa ni template ni yg akn daku guna sehingga jumpa tamplate yg lg best.. (adoi adalah sgt malasnye nk cari.. mkn masa tu view satu) hopefully Dear Hubby bleh tlg edit this tamplate kasi colour skit.. ofcoz with my another 2 fav colour.. pink n green.. bleh yg en. Suami.. :)

4 comments:

Aishah Megahasz said...

Alin, cuba carik kat sini

http://www.deluxetemplates.net/

http://www.ipietoon.com/search/label/3%20Column

mommie nard said...

akk..mmg nice...
nad pun tgh cari templete gak...
tp payah skit arr...
mcm akk la x de yg bekenan kat hati...

hurm..nnt akk ajar nad ekk...bleh kan???

alinarman said...

aishah: tq for the link..
aisha nye template to of of my fav.. ikut ati nk je ambik tp kang sama plak.. aisha marah plak.. kekeke..
tp alin amik gak tuk buat blog bisnes.. sgt suke template tu.. xpe yer.. :)
http://qasehalam.blogspot.com

nard: tula nk cari yg berkenan di ati mmg susah. pastu dah berkenan kene sacrifive la byk benda , gadget n widget yg hilang nk kena start over buat bali.. makan masa..
bleh je tunjuk ajar.. mana yg tau. akak pun minta tlg jeni.. pakar it.. :)

alinarman said...

aishah: baru perasan.. yg link u bg tu dah tgk dah.. ada template mc u punya. i dah amik tu my bisnes blog.. selain nya xde yg berkenan sgt..

nard: eh ko suh akk ajar..bknko lg expert ker bab blog nih? hehehe. akak baru je lg..