Friday, June 8, 2012

JS Mesh Water Sling

Ritu rumah panas.. pakai la Jumpsac Mesh Water Sling



so Mesh sling ni walaupun tujuan sebenar Mesh Sling dibuat adalah untuk dipakai semasa bermain-main air samada di kolam renang atau di gigi sungai (READ "bermain-main air" bukan gi terjun dalam air dengan anak ye puan-puan.. lemas anak tu kang ;p) , tapi boleh juga dipelbagaikan penggunaannya semasa cuaca panas. Samada bersiar-siar di zoo negara, dalam khemah semasa kenduri kawin atau pun di rumah. Sangat selesa la pakai time panas sebab airy terasa angin masuk..

copy paste je my comment kt page Group Malaysia Babywearers


The fabric looks like the kain buaian but a bit rough and thicker. Ya could be slippery for a heavier baby, but can wrapup and tie the tail around the ring to avoid slippery. I really like it. My baby is 6.5kg and the mesh support it well n i feel really comfort wearing Arash with it.




Suka color biru dia, combine dengan gold ring sangat la menarik.
Dan kali ni pakai sangat selesa.. Dulu saya ada juga beli mesh sling ni color black. Tapi dah jual sebab Syaz owner Jumpsac dah restock color blue ama dah berkenan color blue ni,. Tapi dulu pakai macam sakit bahu dan susah nak adjust, agaknya sebab salah pakai kot.. now yang ni selesa.. dan i really love it!! 


Pada mak-mak yang nak bawa anak gi water park ke or berkelah ditepian pandai sambil nak BW anak.. boleh dapatkan Mesh sling ni di Jumpsac Baby ya..






Babywearing rocks!


Qaseh...
alynn fazz

1 comment:

athirah said...

sis, kalau nak letgo water sing ni let me knw pls..
TIA